Weekend Rebalancingmassage

REACTIES VAN CURSISTEN

“Ik vond de cursus heel erg praktisch, met heel veel tips, directe aanwijzingen en heel compleet. De sfeer was meteen zo vertrouwd. Jullie vormen samen een heel mooi team, vullen elkaar goed aan, dat was heel prettig. De duur vond ik ook goed te doen.
Verder ben ik enorm verrast door de kracht van de zachte, volle aanraking. Ik werd meteen zo ontspannen van de verschillende ontvangen massages.
Relax en geniet van de massage, ook van het geven, is me heel erg bijgebleven. Ik ga een tandje minder hard nu tijdens het masseren :)! “

“Ik mocht meteen vandaag de nieuw geleerde technieken uitproberen op een klant. Dat ging verbazingwekkend vanzelf, zo mooi. En zij vond het ook heel fijn en voelde de kracht van de aanrakingen. Ik ben heel blij dat ik mezelf deze cursus gegund heb en hoop in de toekomst nog meer van jullie te leren. Zeker een aanrader voor iedereen die zich bezig houdt met massage of hierin geïnteresseerd is. Dank jullie wel en graag tot ziens!”

WAT LEER JE 

Veel aandacht voor houding. Masseren op basis van ontspanning.

Samen met de cliënt ontstaat een veld van ontspanning. 

Deze vorm onderscheidt zich van alle andere massagetechnieken.

Tijdens dit weekend Rebalancingmassage leer je een lichaamsmassage te geven. Ontspanning en genieten staan daarbij centraal.

Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis van massagetechnieken te hebben.

In deze cursus leer je ontspanningsmassage te geven, met technieken vanuit Rebalancing. Het is een fysieke, langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken.

Je leert:
– zachte vormen van massage te geven
– diep in de spieren en weefsels te masseren
– de gewrichten te ontspannen.

De cursus is bedoeld voor zowel beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben. Ook is de cursus geschikt voor mensen die massage als aanvulling in hun beroep kunnen toepassen; schoonheidspecialisten, sportmasseurs en therapeuten bijvoorbeeld.

We organiseren een weekend van zaterdag 30 maart 2019 9:00 uur tot 18:00 uur en zondag 31 maart  van 9:00 uur tot 16:00 uur waarbij er aandacht is voor de achterkant van het lichaam. In het weekend van 25 en 26 mei komt de voorkant aan bod. Dan gelden dezelfde tijden.

Daarna kun je eventueel instromen bij onze Verdiepingscursus.

Dit weekeinde kost € 195 (inclusief BTW). Dit bedrag moet worden voldaan vóór aanvang van de cursus. Inbegrepen zijn het cursusboek, de massageolie en thee in de pauzes.
Maximum aantal deelnemers: 8 cursisten.

Cursuslocatie: Bosserstraat 6a te Nederweert.

Wij zijn gediplomeerd Rebalancer met beiden een eigen praktijk, waar we eveneens individuele sessies geven. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging voor Natuurgeneeskundige Therapeuten.

Interesse? Meld je alvast aan bij: info@kernwijze.nl

 

We vinden het leuk om onze kennis en vaardigheden met jullie te delen.

Nell Ketelaars-Mennen tel. 06-50474901
Annemiek Heijnen tel. 06-10485545