Weekend Rebalancingmassage

Het enthousiasme van de huidige deelnemers aan de basiscursus en verzoeken van belangstellenden heeft ons doen besluiten om in het voorjaar 2018 nogmaals een weekend basiscursus uit te zetten.

Tijdens dit weekend Rebalancingmassage leer je een lichaamsmassage te geven. Ontspanning en genieten staan daarbij centraal.

Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis van massagetechnieken te hebben.

In deze cursus leer je ontspanningsmassage te geven, met technieken vanuit Rebalancing. Het is een fysieke, langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken.

Je leert:
– zachte vormen van massage te geven
– diep in de spieren en weefsels te masseren
– de gewrichten te ontspannen.

De cursus is bedoeld voor zowel beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben. Ook is de cursus geschikt voor mensen die massage als aanvulling in hun beroep kunnen toepassen; schoonheidspecialisten, sportmasseurs en therapeuten bijvoorbeeld.

We organiseren een weekend van zaterdag 24 maart 2018 9:30 uur tot 21:00 uur en zondag 25 maart 2018 van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Dit weekeinde kost € 195 (inclusief BTW). Dit bedrag moet worden voldaan vóór aanvang van de cursus. Inbegrepen zijn het cursusboek, de massageolie en thee in de pauzes.
Maximum aantal deelnemers: 8 cursisten.

Cursuslocatie: Bosserstraat 6a te Nederweert.

Wij zijn gediplomeerd Rebalancer met beiden een eigen praktijk, waar we eveneens individuele sessies geven. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging voor Natuurgeneeskundige Therapeuten.

Interesse? Meld je alvast aan bij:

info@kernwijze.nl

We vinden het leuk om onze kennis en vaardigheden met jullie te delen.

Nell Ketelaars-Mennen tel. 06-50474901
Annemiek Heijnen tel. 06-10485545